Одесит допоміг попередити можливу катастрофу літака, що вирушав до Стамбула

Одесит допоміг попередити можливу катастрофу літака, що вирушав до Стамбула
Пасажир літака Одеса – Стамбул виявив деталь, що допомогла запобігти можливій катастрофі. Ліквідація проблеми зайняла лічені хвилини.

Літак компанії Pegasus Airlines саме збирався вилетіти з Одеси до Стамбула. За інформацією Одеського аеропорту, інцидент стався 1 лютого. Повідомляє Odesa Airport / Міжнародний аеропорт "Одеса".

За словами представників Міжнародного аеропорту "Одеса", пасажир повідомив про незакриту кришку заправної горловини паливних баків. Спеціалісти за лічені хвилини виправили ситуацію.

Однак така недбалість могла спричинити трагедію, ціною в людські життя. Відтак на летовищі розпочали службове розслідування, результати якого передадуть в Державну авіаційну службу України.

Видання "Думська" повідомило, що командир турецького літака подякував жителю Одеси за пильність. Уважний пасажир помітив незвичну деталь під консоллю крила літака на стоянці.

Перед вильотом, повітряне судно відбуксували на перон для запуску двигунів. Рейс затримали лише на 3 хвилини, однак життю й здоров’ю пасажирів та екіпажу вже нічого не загрожувало.

Нагадаємо, що "Міністр тимчасовий, Могилянка — вічна!": завтра відбудеться акція з вимогою відставки Шкарлета. Очільник МОН Сергій Шкарлет заявив, що міністерство не визнаватиме результати виборів президента Національного університету "Києво-Могилянська академія".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
"Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців "Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців
За свідченнями очевидців ситуації, пілот виганяв українців та не впускав їх на борт літака. Він також кричав на них, і називав себе "королем літака" та "головним".
Катастрофа MH17 на Донбасі: слідство просить військових Росії допомогти у розслідуванні справи (відео) Катастрофа MH17 на Донбасі: слідство просить військових Росії допомогти у розслідуванні справи (відео)
Також на сайті розміщено звернення батьків загиблого в катастрофі Віктора Орєшкіна, які теж просять свідків з Росії відгукнутися та допомогти слідству у розслідуванні катастрофи в якій загинув їхній син.
Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією
Саудівська Аравія відкриває пряме авіасполучення з Україною. Прямі рейси буде здійснювати лоукостер Flynas, який лише заходить на український ринок.
Loading...
Load next