Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією

Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією
Саудівська Аравія відкриває пряме авіасполучення з Україною. Прямі рейси буде здійснювати лоукостер Flynas, який лише заходить на український ринок.

Раніше для здійснення перельоту був потрібен трансфер через Стамбул (Туреччина), Доху (Катар) або Дубай (Об’єднані Арабські Емірати). Однак тепер Україна отримає регулярне пряме авіасполучення з Саудівською Аравією. Про це повідомило Міністерство інфраструктури України на сторінці у Facebook.

Відповідну угоду було досягнуто 31 травня.

Кожне нове авіасполучення – це, перш за все, нові можливості для розвитку бізнесу, туризму та інтеграції України до світових ринків. Саме тому збільшення регулярних напрямків прямого авіасполучення – серед пріоритетів Міністерства. Ми прагнемо, щоб Україна стала великим міжнародним авіахабом, і такі кроки роблять нас ближчими до цієї мети, - повідомив Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

Наразі точної дати початку прямого авіасполучення між Україною і Саудівською Аравією немає.

Flynas - провідний лоукостер Саудівської Аравії, з парком в 30 літаків. Авіакомпанія виконує більше 1200 рейсів щотижня по 35 внутрішнім і міжнародним напрямкам. Щороку протягом останніх 5 років Flynas визнавали найкращим лоукостом Близького Сходу. Нещодавно авіаперевізник уклав угоду з Airbus про придбання 120 нових літаків загальною вартістю 8,6 млрд доларів, розповіли в Мінінфраструктури.

Читайте також
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
У Харкові пасажири влаштували бунт через затримку літака на понад 12 годин (відео) У Харкові пасажири влаштували бунт через затримку літака на понад 12 годин (відео)
Втомлені пасажири були змушені чекати в аеропорту. Серед них було багато дітей з батьками, яким довелося спати на залізних кріслах, спеціальної їжі малечі теж не надали.
Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України
Влада Туреччини повернула вимогу здачі ПЛР-тесту для перетину кордону громадянами України. ПЛР-тест відтер може замінити швидкий тест на антиген коронавірусу.
Loading...
Load next