«Слава Україні — героям слава!": у Києві відбулася акція іноземців, на підтримку України (фото, відео)

«Слава Україні — героям слава!": у Києві відбулася акція іноземців, на підтримку України (фото, відео)
Іноземні громадяни вийшли 6 лютого на Марш єдності.

Іноземці, які зараз перебувають в Україні, організували Міжнародний марш єдності, повідомляє видання «Радіо Свобода» у своєму Twitter. Мета акції — продемонструвати підтримку країні у її протистоянні російській агресії.

Учасники рухалися вулицями столиці, тримаючи в руках національні прапори своїх держав та вигукуючи патріотичні гасла: «Слава Україні — героям слава! Україна — понад усе!»

Фото: Цензор.НЕТ

Серед стягів можна було помітити прапори США, Італії, Великої Британії, Грузії. Також майорів український прапор та ЄС.

Настав час для міжнародного суспільства, щоб показати нашу солідарність перед обличчям подальшої російської агресії. Повна підтримка України. Принесіть свої національні прапори, або зробіть плакат,— оголошували організатори у фейсбуці.

Фото: Цензор.НЕТ

Загалом у парку біля пам'ятника Тарасу Шевченку зібрались понад 200 людей. Вони вирушили до Майдану Незалежності, де заспівали гімн України.

Фото: Цензор.НЕТ

Нагадаємо, раніше у Тбілісі відбулася акція на підтримку України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео) "Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео)
Співробітники поліції склали адміністративний протокол за статтею про дрібне хуліганство на одного з учасників акції протесту в Козині під будинком експрезидента Петра Порошенка.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Київський підприємець нецензурно висловився про Державну міграційну службу (відео 18+) Київський підприємець нецензурно висловився про Державну міграційну службу (відео 18+)
Чоловік є уродженцем Азербайджану, проте має українське громадянство. Він нецензурно лаявся стосовно Державної міграційної служби, яка надала іноземцям дозвіл на проживання та паспорти.
Loading...
Load next