«Ні, поверненню в СРСР»: у Тбілісі відбулася акція на підтримку України

«Ні, поверненню в СРСР»: у Тбілісі відбулася акція на підтримку України
До мітингу також приєдналися українці та білоруси, які проживають у Грузії.

У столиці Грузії Тбілісі 23 січня відбулася акція на підтримку України з метою продемонструвати свою солідарність з українцями на тлі нарощування військових сил Росії. Повідомляє Радіо Свобода.

В акції взяли участь представники політичних партій та громадянські активісти.

Фото: Радіо Свобода

Тоді, як весь Захід об’єднався в кулак для підтримки України, ми відчуваємо особливу відповідальність бути поруч із вами у цей складний час, як стояв поруч із грузинським народом президент України у 2008 році. Ми дуже цінуємо непохитну підтримку України суверенітету та територіальної цілісності Грузії. Підтверджуємо, що підтримка грузинського народу щодо України непохитна та незмірна, – заявили організатори.

До мітингу також приєдналися українці та білоруси, які проживають у Грузії.

Люди тримали в руках українські, грузинські прапори та прапори ЄС, а також плакати з написами: «Путін, геть руки від України», «Ми любимо Україну», «Ні, поверненню в СРСР» тощо.

Фото: Радіо Свобода

Мітинг перед посольством влаштував громадський рух «Ганьба».

Нинішні події і зростаюча загроза військової та гібридної агресії Росії щодо України глибоко стривожила грузинський народ… Тим часом, ми не бачимо з боку офіційного Тбілісі висловлення відчутної підтримки щодо українського народу, що особливо сумно, - наголосили організатори.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео) "Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
"Місцеві чорти кричать, що Путін у всьому винен": телеведуча Єгорова публічно підтримала президента Росії "Місцеві чорти кричать, що Путін у всьому винен": телеведуча Єгорова публічно підтримала президента Росії
Це вже не перші прояви підтримки загарбницької політики Путіна з боку телеведучої.
Loading...
Load next