Нацгвардійці проводять навчання в урбанізованих умовах на Київщині (відео)

Нацгвардійці проводять навчання в урбанізованих умовах на Київщині (відео)
Гвардійці навчатимуться мінної безпеки, проводити евакуацію поранених за стандартами наближеними до НАТО.

У Міжнародному центрі НГУ вперше розпочалась колективна підготовка батальйонної тактичної групи. Упродовж місяця гвардійці у складі батальйонної тактичної групи пройдуть навчання за програмою підготовки до виконання завдань в урбанізованих умовах.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на МВС.
 
 
До Міжнародного центру, на Київщину, прибув на колективну підготовку підрозділ однієї з військових частин Південного ОТО.

Фото: МВС

Під час урочистого відкриття навчального збору тимчасовий в.о. начальника Міжнародного центру полковник Сергій Рекун у своїй промові зазначив:

 Ми вперше проводимо колективну підготовку у складі батальйонної тактичної групи. Ваш підрозділ отримає навички та досвід автономних дій з виконання завдань в урбанізованих умовах. Під час навчання ми будемо використовувати досвід наших міжнародних партнерів. Бажаю кожному із вас успішно освоїти цей курс.

Підготовка підрозділу розпочалась ще два тижні тому і проводилась мобільною тренувальною групою інструкторів Навчального центру підготовки підрозділів у пункті постійної дислокації. Там були проведені навчання у складі відділення та взводу з бойовою стрільбою, а також розпочата командирська підготовка з процесу прийняття військових рішень (MDMP) за стандартами НАТО.

Фото: МВС

Зі слів тимчасово в.о начальника Навчального центру підготовки підрозділів підполковника Дениса Коломійця під час навчання особливу увагу буде звернено на підготовку штабу батальйону та управління ротної ланки.

Крім того, гвардійці навчатимуться проводити штурм (зачистку) приміщень та будівель, мінній безпеці, знищувати диверсійно-розвідувальні групи, проводити евакуацію поранених за стандартами наближеними до НАТО.

За час підготовки ми повинні навчити підрозділ оперативного призначення автономно приймати рішення та діяти під час участі у стабілізаційних діях чи під час загальновійськового бою, використовуючи всі наявні сили та засоби, а також бути сумісними з нашими міжнародними партнерами, – сказав підполковник Денис Коломієць.

У підсумку підготовки відбудуться батальйонні тактичні навчання з використанням лазерної системи імітації двостороннього бою "Miles" у яких буде залучена також рота позначення дій противника Навчального центру.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Велика Британія продовжує підготовку українських військових Велика Британія продовжує підготовку українських військових
Програма є частиною постійного зобов’язання Сполученого Королівства підтримувати Україну і наразі становить понад 2,3 мільярда фунтів військової допомоги.
Монастирський: Правоохоронці готові до будь-яких сценарії дестабілізації в Україні (відео) Монастирський: Правоохоронці готові до будь-яких сценарії дестабілізації в Україні (відео)
Підрозділи системи МВС провели тактико-спеціальні навчання з бойової стрільби.
Навіть не половина українських шкіл забезпечені укриттями, – МВС (відео) Навіть не половина українських шкіл забезпечені укриттями, – МВС (відео)
Йдеться лише про 41% шкіл, у яких є укриття.
Loading...
Load next