В Україні оновлять шкільну програму з інформатики. Пілот стартує з вересня

В Україні оновлять шкільну програму з інформатики. Пілот стартує з вересня
В грудні минулого року міністр цифрової трансформації Михайло Федоров озвучував плани щодо зміни шкільних програм викладання інформатики.

В Україні оновлять шкільні програми з інформатики. Пілотний проєкт стартує з 1 вересня поточного року. Повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Відзначається, що Мінцифра і Міністерство освіти і науки (МОН) спільно з проєктом EU4DigitalUA оновлять зміст і освітні ресурси предмета інформатики для шкіл.

У Мінцифрі додали, що до вересня планують провести наступну роботу:

  • проаналізувати та оновити зміст предмета інформатики;
  • напрацювати новий підхід до методики викладання інформатики;
  • створити базу даних цифрових освітніх ресурсів;
  • дати можливість школярам і вчителям вибирати напрямки навчання.

Нагадаємо, що в окупованому Криму пошкодили Ханський палац під час реставрації. Пошкодили культурну пам'ятку, включену до Попереднього списку для внесення до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
МОН розглядає підвищення зарплат вчителів до 15 тисяч у 2022 році МОН розглядає підвищення зарплат вчителів до 15 тисяч у 2022 році
Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством фінансів розглядають можливі варіанти забезпечення зарплати вчителів у розмірі не менше 15 тисяч гривень на місяць з 1 вересня 2022 року.
"У школу ми підемо в повноформатному режимі" - Шкарлет "У школу ми підемо в повноформатному режимі" - Шкарлет
Навчання з 1 вересня школярі розпочнуть у звичайному повноформатному режимі. Далі все залежатиме від епідеміологічної ситуації з COVID-19 в Україні та кількості вакцинованих педагогів.
Loading...
Load next