МАУ отримали повідомлення про припинення страхування літаків для польотів в Україні

МАУ отримали повідомлення про припинення страхування літаків для польотів в Україні
На вимогу лізингодавців МАУ відправляють літаки до Європи.

У зв’язку з зовнішньополітичною ситуацією авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" отримала офіційне повідомлення від страхових компаній про припинення страхування літаків для польотів у повітряному просторі України.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на повідомлення компанії.

У зв’язку з цим МАУ за вимогою лізінгодавців відправляє 5 літаків Boeing 737-800 до Іспанії за умови збереження інших повітряних суден у флоті компанії. Окрім цього 2 літаки авіакомпанії відправляються на планове технічне обслуговування двигунів до Белграда.

Зазначено, що МАУ докладає зусиль і постійно веде перемовини з страховими компаніями, Міністерством інфраструктури України, Державною авіаційною службою і сподівається на взаєморозуміння. 

У компанії також нагадують, що пасажири мають змогу безкоштовно змінити дату вильоту у разі наявності оригінального тарифу, скориставшись онлайн сервісом “Керування бронюванням”. 

Нагадаємо, у Мінінфраструктури заявили, що влада забезпечить повернення додому українців, які застрягнуть за кордоном через скасування авіарейсів. Водночас Україна закривати свій повітряний простір не планує.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
МАУ скасували рейси до Польщі через заборону польотів над Білоруссю МАУ скасували рейси до Польщі через заборону польотів над Білоруссю
Українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) не відновлюватиме з 18 червня польоти до Польщі, як планувала раніше. Таке рішення зумовлене необхідністю облітати територію Білорусі.
У випадку потреби: українцям, які застрягнуть за кордоном через скасування рейсів, обіцяють допомогу У випадку потреби: українцям, які застрягнуть за кордоном через скасування рейсів, обіцяють допомогу
Більшість авіакомпаній продовжують операційну діяльність без жодних обмежень.
Авіакатастрофа МАУ: Іран виплатить компенсації родичам загиблих до рішення суду Авіакатастрофа МАУ: Іран виплатить компенсації родичам загиблих до рішення суду
Іран планує повністю виплатити компенсації сім'ям загиблих у катастрофі літака авіакомпанії МАУ біля Тегерана в якій загинуло 176 осіб, з них 11 - українці.
Loading...
Load next