МАУ скасували рейси до Польщі через заборону польотів над Білоруссю

МАУ скасували рейси до Польщі через заборону польотів над Білоруссю
Українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) не відновлюватиме з 18 червня польоти до Польщі, як планувала раніше. Таке рішення зумовлене необхідністю облітати територію Білорусі.

Заплановане раніше на 18 червня відновлення польотів авіакомпанії "МАУ" до Польщі скасовується. Причиною такого рішення є ситуація, до якої призвела необхідність облітати територію Білорусі. Про це повідомляє пресслужба "Міжнародних авіаліній України".

МАУ уважно аналізуватиме ринок як прямих (point to point) пасажирів, які прямують з/до Польщі, так і трансферних пасажирів, які прямують із пересадкою в Польщі або Україні. У разі відновлення попиту, необхідного для мережі МАУ, рейси будуть відновлені, - повідомили у пресслужбі авіакомпанії.

Для пасажирів, які вже придбали квитки на скасовані рейси можливі наступні дії:

  • зміна дати подорожі на рейси МАУ без оплати штрафу відповідно до тарифу в оригінальному класі протягом періоду дії квитка, за умови зняття обмежень аеропортом;
  • Обмін квитка на промо-код із додатковим 25% бонусом на вебсайті МАУ.
  • Повернення коштів.

Нагадаємо, що після примусової посадки літака Ryanair у Мінську та затримання Романа Протасевича Україна припинила авіасполучення з Білоруссю. Таке рішення ухвалив Кабмін з огляду на безпеку українців та іноземних пасажирів.

Зауважимо, що Євросоюз також не дозволяє своїм авіакомпаніям виконувати польоти у повітряному просторі Білорусі. 

Читайте також
Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото) Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото)
Усі пасажири пройшли реєстрацію та прибули до гейту за 17 хвилин до вильоту, проте вилетіти з Борисполя все ж таки не змогли.
"Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців "Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців
За свідченнями очевидців ситуації, пілот виганяв українців та не впускав їх на борт літака. Він також кричав на них, і називав себе "королем літака" та "головним".
Україна зупиняє авіасполучення з Білоруссю Україна зупиняє авіасполучення з Білоруссю
У Кабінеті міністрів вирішили зупинити авіасполучення між Україною та Білоруссю з 26 травня і заборонити польоти над територією республіки.
Loading...
Load next