В Україні оголошено штормове попередження

В Україні оголошено штормове попередження

На сьогодні, 17 лютого, через погіршення погоди по всій Україні оголосили штормове попередження. Повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі у західній частині, а вдень по всій Україні очікуються пориви вітру до 15-20 м/с. В Карпатах швидкість поривів вітру сягатиме 25-30 м/с, також очікується значний дощ з мокрим снігом.

Через це по всій Україні оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

I ступінь - погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Нагадаємо, що 6 років колонії і штраф: "суд" в Криму оголосив вирок фрілансеру Єсипенку. Російські прокурори просили для нього 11 років за ґратами.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео) Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео)
Після тривалої спеки у Києві почався ураган - внаслідок негоди у столиці затоплені вулиці та станції метро, позривані навіси на літніх терасах, а також затримується низка маршрутів наземного громадського транспорту.
Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження
В Україні знову прогнозують дощі з сильними грозами. Цього разу негода вируватиме у центральних, східних та західних областях.
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
Loading...
Load next