Справа Шеремета: Антоненка і Кузьменко залишили під нічним домашнім арештом

Справа Шеремета: Антоненка і Кузьменко залишили під нічним домашнім арештом
Суд залишив під нічним домашнім арештом обвинувачених у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета - Андрія Антоненка і Юлію Кузьменко.

Юлію Кузьменко повідомила про рішення суду у своєму Facebook. 

Нас з Ріфом (Андрій Антоненко) знов залишили на нічному домашньому арешті, Яну (Дугарь) - під заставою, - написала вона.

Про що йдеться:

Журналіста Павла Шеремета підірвали в його авто в центрі Києва вранці 20 липня 2016 року. Павло Шеремет - уродженець Білорусі, ведучий на телебаченні, з 1996 очолював "Білоруську ділову газету". Був противником режиму Лукашенка. 

12 грудня 2019 року українські правоохоронці повідомили про затримання 3 підозрюваних у вбивстві: лікарки й волонтерки Юлії Кузьменко, музиканта Андрія Антоненка, військової медсестри Яни Дугарь.

Нагадаємо, що російське консульство в Одесі припиняє прийом громадян. Прийом та запис громадян з питань оформлення віз зараз не здійснюється.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Судді Чаусу продовжили цілодобовий домашній арешт до 14 грудня Судді Чаусу продовжили цілодобовий домашній арешт до 14 грудня
Детективи НАБУ затримали Чауса в лікарні "Феофанія" 3 серпня - йому було вручено клопотання про застосування запобіжного заходу. Зараз Чаус перебуває під домашнім арештом в Україні.
Верховна Рада ухвалила проєкт держбюджету на 2022 рік Верховна Рада ухвалила проєкт держбюджету на 2022 рік
Сьогодні, 2 листопада, Верховна Рада в першому читанні ухвалила проєкт державного бюджету на наступний рік.
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
Loading...
Load next