У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)

У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.

У столиці США більше сотні активістів зібралися біля Білого дому на акцію під гаслом: «Дійте зараз, щоб зупинити війну Путіна в Україні». Про це повідомляє ILikeNews.com.ua.

Ми обрали місце для акції поруч із Білим домом, бо хочемо надіслати меседж адміністрації Байдена: ми вдячні за те, що вже робиться, що почали постачати зброю, але Україні потрібно набагато більше допомоги, — заявила одна з ініціаторок зібрання, представниця організації United Help Ukraine Ілона Дорфлер.

Вона зауважила, що Сполучені Штати взяли на себе відповідальність за ситуацію з безпекою України, коли підписали Будапештський меморандум. Цей документ, за її словами, також визначив колективну відповідальність за виконання гарантій.

Своєю чергою на тлі загрози нового російського вторгнення в Україну у Берліні 30 січня організували акцію проти збройної агресії РФ. Про це повідомило посольство України в Німеччині.

Фото: Посольство України в Німеччині.

Акція називалася «Війна не має кордонів». На неї вийшли українці та громадяни інших країн, які виступають проти нового російського вторгнення в Україну. 

Учасники демонстрації закликали німецький уряд використати свій вплив на Росію, щоб зупинити нову російську агресію проти Києва.

Фото: Посольство України в Німеччині.

Нагадаємо, раніше у Тбілісі відбулася акція на підтримку України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next