Путін, йди на х*й: понад 8 тисяч людей у Тель-Авіві вийшли на мітинг на підтримку України (фото)

Путін, йди на х*й: понад 8 тисяч людей у Тель-Авіві вийшли на мітинг на підтримку України (фото)

Більше 8 тисяч жителів Ізраїлю вийшли сьогодні на мітинг на підтримку Україні. Про це повідомляє УНН.

Понад 8 тисяч людей у центрі Тель-Авіва вийшли на демонстрації та протести проти російського режиму та ініційованої, російським президентом Володимиром Путіним, війни на території України.

Активісти зібралися на бульварі Ротшильд о 18:00 і пройшли в напрямку театру Хабіма, через центр міста. Місцеві жителі, репатріанти з України, Грузії, Америки та інших країн скандували:

"Слава нації, смерть ворогам"! "Російський корабель, йди на х*й"! "Путін ху*ло"!,  "Україна - понад усе"!

Поліція Ізраїлю та правоохоронні органи забезпечували безпечне проведення мітингу.

Все пройшло без порушень.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що протягом 48 годин Україна евакуює із Сектору Гази своїх громадян. Зокрема наразі 127 українців уже виявили бажання повернутися на Батьківщину.
Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази
Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху написав подяку Україні та Зеленському за підтримку. Зокрема ізраїльський міністр розмістив у своєму твіті прапори країн, яким дякує.
Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина" Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина"
В Офісі Президента України закликають правоохоронців звернути увагу на марш, який провели у Києві, 28 квітня до дня створення дивізії СС "Галичина".
Loading...
Load next