Розблокувати дороги на заході Україні (відео)

Розблокувати дороги на заході Україні (відео)
Радник голови ОП закликав членів територіальної оборони у західних областях України не блокувати дороги та не створювати затори на блокпостах.

Розблокувати дороги на заході Україні в Тероборони вимагає Офіс Президента. Радник голови ОП Олексій Арестович закликав членів територіальної оборони у західних областях України не створювати затори на блокпостах. Це може ускладнити доставку гуманітарних вантажів та іншої допомоги в ті регіони України, які цього потребують. 

Не можна не вітати ваше бажання вступити в Тероборону, долучитися до оборони держави, Західні області роблять дуже багато для нас, але ми маємо розвантажити дороги. Щодо підозрілих осіб – співробітники спеціальних служб поліції, які несуть чергування з вами,  - передавайте їх туди, - Олексій Арестович, радник голови Офісу Президента України.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На дорогах України будуть працювати нові патрульні діагностичні станції (подробиці та фото) На дорогах України будуть працювати нові патрульні діагностичні станції (подробиці та фото)
З 12 листопада, на дорогах України працюватимуть спеціалізовані автомобілі патрульної поліції, тобто мобільні діагностичні станції. Станції будуть працювати в усіх областях країни.
Понад 80% українців оцінили покращення стану доріг в Україні, - "Рейтинг" Понад 80% українців оцінили покращення стану доріг в Україні, - "Рейтинг"
Згідно з опитуванням, 77% автовласників готові користуватися платними автомагістралями, якщо вони будуть якісними, безпечними та матимуть обмеження швидкості 130 км/год.
"Два коротких слова, що звучать, як два коротких постріли" - Президент України про трагедію Бабиного Яру "Два коротких слова, що звучать, як два коротких постріли" - Президент України про трагедію Бабиного Яру
29 вересня - безсумнівно, дуже важливий день для всієї країни. Трагедія у Бабиному Яру була однією з найбільших масових акцій знищення мирного населення в період Другої світової війни. Нищення євреїв виявилося лише початком інших убивств. Після цього в Бабиному Яру протягом тривалого часу вбивали людей різного етнічного походження і віку.
Loading...
Load next