Італійська поліція конфіскувала яхти та вілли Усманова, Мордашова, Тимченка і пропагандиста Соловйова

Італійська поліція конфіскувала яхти та вілли Усманова, Мордашова, Тимченка і пропагандиста Соловйова
Італійська поліція конфіскувала вілли і яхти на суму не менше 140 мільйонів євро у чотирьох росіян, які були внесені до списку санкцій ЄС після нападу Москви на Україну

У виданні повідомляють, що вілла бізнесмена-мільярдера Алішера Усманова на середземноморському острові Сардинія конфіскована. Крім того, джерела підтвердили, що яхти, що належать найбагатшій людині Росії Олексію Мордашову і тісно пов'язаному з президентом Росії Володимиром Путіним Геннадію Тимченку, були також конфісковані вночі в Північному італійському порту Імперія. Про це повідомляє агентство Reuters.

Відомо, що найближчими днями очікується арешт нових активів російських олігархів в Італії, оскільки західні держави вводять масштабні санкції. У п'ятницю відділ фінансової розвідки Банку Італії доручив італійським банкам терміново повідомити про всі заходи, вжиті для заморожування активів фізичних і юридичних осіб, включених до списку ЄС.

Металургійний і телекомунікаційний магнат Усманов добре відомий в Італії тим, що володіє декількома об'єктами нерухомості на Сардинії, а італійські ЗМІ повідомляють, що Мордашов володів віллою на тому ж острові вартістю близько 66 мільйонів євро.

Крім цього, конфіскували італійські правоохоронці й віллу на озері Комо, що належить державному телеведучому Володимиру Соловйову. Загальна вартість конфіскованого склала не менше 140 мільйонів євро.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next