В Україні скасували проведення пробного ЗНО

В Україні скасували проведення пробного ЗНО

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання в Україні, яке мало пройти 19 і 26 березня, не відбудеться через воєнні дії в Україні.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Український центр оцінювання якості освіти.

Через ганебні загарбницькі дії Росії проти України наше звичне життя змінилося, ми вимушені захищати свою землю, своїх близьких і рідних, свої оселі. Очевидно, що більшість запланованих заздалегідь заходів у цій ситуації не можуть відбуватися, а будуть проводитися пізніше або й узагалі будуть скасовані.

Таким чином, проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання 19 і 26 березня зараз унеможливилось

Ми упевнені, що скоро настане мир, тоді ми зможемо визначитися із тим, як і коли будуть проводитися освітні оцінювання. За упевненість у майбутньому дякуємо нашим захисникам! - пише УЦОЯО.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Замість ЗНО: Національний мультипредметний тест Замість ЗНО: Національний мультипредметний тест
У МОН показали демонстраційний варіант.
ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію
Випускники українських шкіл, які з поважних причин не змогли зареєструватись або ж прийти для участі зовнішнього незалежного оцінювання в період основної сесії зможуть зареєструватися для участі в додатковій сесії, яка розпочнеться вже з 29 червня.
Як пройшло пробне ЗНО в Україні Як пройшло пробне ЗНО в Україні
У суботу, 10 квітня, в більшості областей України абітурієнти пройшли пробне ЗНО 2021.
Loading...
Load next