«Лебедине озеро» в Путінському болоті (відео)

«Лебедине озеро» в Путінському болоті (відео)
У росії, по вуха обкладеній санкціями, замість голлівудських фільмів у кінотеатрах почнуть показувати балет, який за часів СРСР транслювали у дні смерті генсеків.

Повторення пройденого. У росії, по вуха обкладеній санкціями, замість голлівудських фільмів у кінотеатрах почнуть показувати балет. «Лебедине озеро» транслюватимуть до 28 березня. Нагадаємо, що за часів Радянського Союзу цю постановку на телеекранах транслювали у дні смерті генеральних секретарів, а також під час серпневого путчу 1991 року.

 Московія якось взяла собі за традицію за звичку, коли якісь надзвичайні події у московії в  тому улусі ординському відбуваються, тоді цілий день з самого  ранку вони починають крутити на всіх телеканалах оцей уривок із балету «Лебедине озеро», - каже Ярослав Кендзьор, народний депутат України 6-ти скликань.

Окрім цього, у такий спосіб рашистська влада намагається приховати ситуацію з нападом на Україну та відволікти громадян від занепаду економіки в росії.  

Зараз це пов’язано очевидно з санкціями, які запровадили  різні приватні структури і зокрема кінокомпанії проти Росії, держави агресора. Зокрема ми розуміємо, що росіяни не мають можливості отримувати будь-які кіно новинки, яких вони часто з нетерпінням чекали. І зрозуміло, що таким чином потрібно замістити таку власне продукцію, - розказує Микола Бучин, політолог.

Політолог Микола Бучин припускає, що через «Лебедине озеро» окупантська влада намагатиметься промивати мізки росіянам.

Можливо є певно якесь і символічне бажання, тому що ми розуміємо, що «Лебедине озеро» так має в своїй основній ідеї-це боротьба добра і зла. І можливо таким чином так  само російська влада хоче показати, що росія зараз як сторона, на її думку, добра, світла, так. Бореться з злом в образі України, з злом в образі там міжнародної спільноти і таким чином, можливо мобілізувати войовничий настрій росіян, - пояснює Микола Бучин.

А от Ярослав Кендзьор, народний депутат України 6-ти скликань стверджує: Україна стала початком кінця для Московії.

Україна, я абсолютно, переконаний в тому, вона буде тим каталізатором, який допоможе розпаду цієї недоімперії до кінця. Так що, хай танцюють, хай танцюють, - сказав Ярослав Кендзьор, народний депутат України 6-ти скликань.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
росія обманом звозить найманців на війну в Україну росія обманом звозить найманців на війну в Україну
За такою схемою чоловіків запевняють, що вони їдуть працювати на нафтові вишки.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next