Героїчний вчинок: 23-річний танкіст прикрив вихід бригади з оточення

Героїчний вчинок: 23-річний танкіст прикрив вихід бригади з оточення

Танкіст Євген Пальченко прикрив вихід бригади з оточення російських загарбників, врятувавши життя своїх бойових побратимів. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

2 березня 2022 року Указом Президента за особисту мужність і героїзм воїна удостоєно високим званням Героя України!

Хлопець родом із невеличкого містечка Райгород на Гайсинщині, де він уже став справжньою легендою!

Своєю чергою Україна уже 14-ий день протистоїть російській агресії. Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний наголосив, що єдність є головною зброєю нашої держави.

Пряма мова:

Єдність - наша головна зброя. Сьогодні все вище військово-політичне керівництво діє як єдиний кулак для відсічі російської агресії.

Верховний Головнокомандувач та вся команда Офісу Президента, весь сектор безпеки і оборони держави, чинне та колишнє керівництво Збройних Сил працюють у цілодобовому режимі.

Будь-які спекуляції та спроби розколоти нашу команду є підривною діяльністю на користь ворогу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next