Окупанти не можуть нас підкорити. У них немає такої сили. Немає такого духу - Зеленський (відео)

Окупанти не можуть нас підкорити. У них немає такої сили. Немає такого духу - Зеленський (відео)

Російські окупанти не можуть підкорити українців. Вони тримаються лише на насильстві. Лише на терорі. Про це сказав президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

Російські окупанти не можуть нас підкорити. У них немає такої сили. Немає такого духу. Вони тримаються лише на насильстві. Лише на терорі. Лише на зброї, якої в них багато, — сказав глава держави.

Президент наголосив, що в окупантів немає жодної природної основи для нормального життя.

Для того, щоб люди могли відчувати щастя. І мріяти. Вони органічно не здатні робити життя нормальним! Всюди, куди прийшла Росія на чужу землю, мрії неможливі. Тільки дуже важка боротьба за виживання, — зазначив він.

Зеленський наголосив, що Кремль перетворює свою державу на аналог так званих "ЛДНР" — "на велику, ізольовану від усього світу зону, де царюватиме бідність, насильство". За його словами, люди тікатимуть з РФ.

Подивіться, хто зараз їде з Росії, хто виводить свій бізнес. Це фахівці, які можуть дати собі раду на глобальному ринку. Це ІТвці, які не хочуть жити на території, де свободи зовсім немає. Це бізнесмени, які відчувають, що у них все відберуть. Це артисти, які знають, що творчість на території, де життя людини нічого не варте, також нічого не варте, — сказав глава держави.

Він додав, що Росія зараз втрачає мізки, таланти і гроші.

Але якщо це відбувається з Росією, то що ж чекає на так звані "ДНР" і "ЛНР" — тільки повна деградація, — сказав Зеленський.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла
Під час розслідування допитано понад 900 потерпілих і свідків, вилучено, оглянуто та досліджено понад 1600 бойових документів. Обсяг матеріалів кримінального провадження – понад 300 томів, з яких понад 70 із грифом обмеженого доступ.
Loading...
Load next