Допоможіть Україні домогтися поразки Путіна і ви уникнете Третю світову, — Кулеба

Допоможіть Україні домогтися поразки Путіна і ви уникнете Третю світову, — Кулеба

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав світову спільноту допомогти Україні домогтися поразки Володимира Путіна. Зокрема, щоб запобігти третій світовій війні. Про це він заявив у Twitter.

Для тих, хто за кордоном боїться бути "втягнутим у Третю світову війну". Україна успішно чинить опір. Нам потрібна Ваша допомога в боротьбі. Забезпечте нас усім необхідним зброєю. Застосуйте більше санкцій до Росії і повністю ізолюйте її. Допоможіть Україні домогтися поразки Путіна, і ви уникнете велику війну, - написав він.

Своєю чергою посли Великої Британії, США, Канади, Японії та країн Євросоюзу засудили викрадення мерів Мелітополя та Дніпрорудного російськими окупантами.

Це чергова ескалація вторгнення та потворна тенденція, коли об'єктом нападу стають цивільні політичні лідери, — наголосили вони у заяві.

Посли закликали до негайного звільнення всіх обраних посадових осіб, викрадених російськими загарбниками. Вони також вимагали від Росії припинити незаконні та відчайдушні спроби підірвати українську демократію.

Нагадаємо, раніше Зеленський повідомив, що мер Мелітополя живий, але його катують окупанти.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Loading...
Load next