Зеленський повідомив, що мер Мелітополя живий, але його катують окупанти

Зеленський повідомив, що мер Мелітополя живий, але його катують окупанти
Президент України просить у світових лідерів допомогти звільнити мера Мелітополя.

Президент Володимир Зеленський заявив, що викрадений російськими окупантами мер Мелітополя живий, але його катують.

Про це він повідомив під час зустрічі з іноземними ЗМІ.

Вони забрали мера Мелітополя, є відео, причому вони цього навіть не соромляться, – викрали. І сьогодні 2 тисячі городян вийшли на вулицю, попри те, що місто було окуповане ЗС РФ – городяни знали конкретно, показували, де воно знаходиться, – розповів президент.

За його словами, мера Мелітополя катують за те, що він не хоче сказати, що радий бачити російську владу.

Їм потрібне відео! Ми таке лише у кіно бачили, – додав глава держави.

Нагадаємо, міський голова Мелітополя Іван Федоров був викрадений окупантами вдень 11 березня. Він раніше відмовився співпрацювати із ворогом.

Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко у Телеграм у п'ятницю, 11 березня.

Тільки, що у Мелітополі групою окупантів із 10 осіб було викрадено мера міста Івана Федорова, який відмовився від співпраці з ворогом. Під час викрадення йому одягли пластиковий мішок на голову. Вороги затримали його у міському кризовому центрі, де він займався питаннями життєзабезпечення українського міста. У кабінеті Івана Федорова стояв український Прапор, - написав Геращенко.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
ДБР перевірить відео журналіста Бутусова, де він стріляє з гаубиці (відео) ДБР перевірить відео журналіста Бутусова, де він стріляє з гаубиці (відео)
Слідчі ДБР детально вивчають відео, яке журналіст Юрій Бутусов виклав на своїй сторінці у Фейсбук.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next