"Недружній крок": Ізраїль скасував безвізовий режим з Україною

"Недружній крок": Ізраїль скасував безвізовий режим з Україною

Міністерство внутрішніх справ Ізраїлю змінило правила в’їзду громадян України до країни. Про це інформує посольство Ізраїлю в Україні. Встановлено квоту для 5000 громадян України, які зможуть в’їхати до країни. Частину квоти уже використали.

У посольстві наголошують, що МВС Ізраїлю є єдиним уповноваженим органом, який ухвалює рішення про пропуск іноземців, зокрема й українців на територію країни. Також посольство рекомендує українцям перед поїздкою врахувати, що Ізраїль не приймає біженців з України.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак в Facebook прокоментував введені Ізраїлем обмеження на в’їзд для громадян України, назвавши таке рішення недружнім кроком.

Пряма мова: 

Ми вдячні Ізраїлю за ті зусилля, яких він докладає для досягнення миру в Україні.

Однак останні рішення ізраїльського керівництва, спрямовані на обмеження прийому українців, м'яко кажучи, викликають подив. Вважаємо призупинення безвізу й впровадження системи електронних дозволів МВС на в'їзд до Ізраїлю для громадян України недружнім кроком, який потребує негайного виправлення.

Ми будемо жорстко й оперативно реагувати на будь-які кроки, що шкодять інтересам України та українців.

Нагадаю всім нашим партерам: ваші народи давно й чітко показують і кажуть, що вам треба робити. Побачте й почуйте своїх виборців. Вони зробили свій вибір. Вони підтримують Україну. Вони з нами. А ви?

Ми переможемо. Переможемо попри все. Разом із народами світу. І якщо знадобиться - всупереч бажанням та рішенням іноземних урядовців.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла
Під час розслідування допитано понад 900 потерпілих і свідків, вилучено, оглянуто та досліджено понад 1600 бойових документів. Обсяг матеріалів кримінального провадження – понад 300 томів, з яких понад 70 із грифом обмеженого доступ.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next