Залізничного сполучення між Україною та Білоруссю більше немає (відео)

Залізничного сполучення між Україною та Білоруссю більше немає (відео)
Тепер Росія більше не зможе постачати до України через білоруську залізну дорогу свою техніку і провізію.

Голова правління "Укразалізниці" Олександр Камишін заявив, що між Білоруссю та Україною більше немає залізничного сполучення.

Про це він заявив в ефірі "Настоящего времени", передає ПравдаТУТ News.

Я нещодавно звертався із закликом до білоруських залізничників не виконувати злочинні накази та не вести російські військові ешелони у бік України. Станом на сьогоднія можу сказати, що залізничного сполучення між Україною та Білоруссю немає, – зазначив Камишін.

Камишін не уточнював ніяких деталей, але подякував білоруським залізничникам за те, що вони роблять.

Я вірю в те, що серед білорусів, особливо серед білоруських залізничників, ще залишилися чесні люди, і я не хотів би їх підставляти за те, що відбувається на сьогодні серед залізничників Білорусі... Я впевнений, що чесні люди в цій організації зможуть зупинити роботу залізниць Білорусі у напрямку перевезень військових ешелонів у бік України, – заявив Камишін.

Нагадаємо, сьогодні головне управління розвідки та ТрО "Азов" провели спільну спецоперацію біля кордонів Росії, підірвавши залізничний міст по якому окупанти планували налаштувати постачання своїх підрозділів боєкомплектом та провізією.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Loading...
Load next