Підсумки дня: провина росії, "Рамштайн 7", прописка у "Дії", вирок у справі MH17

Підсумки дня: провина росії, "Рамштайн 7", прописка у "Дії", вирок у справі MH17
Найголовніші події дня вже у нашому зведенні.

17 листопада у нашому вечірньому зведенні ви дізнаєтесь топновини дня. 267-у добу українці на всіх фронтах виборюють перемогу і звільнення територій нашої держави від загарбників. Щодня ми долаємо сходинки до нашої великої Перемоги. 

Топ новин дня, що ви могли пропустити:

  • США покладають на росію відповідальність за ракетний інцидент у Польщі. Детальніше ТУТ.
  • Захист українського неба тема номер один "Рамштайну 7", - Резніков. Детальніше ТУТ.
  • У "Дії" запустили довідку про прописку: як додати (відео). Детальніше ТУТ.
  • На 100% ніхто не знає, що сталося: Зеленський висловився щодо ракети у Польщі та анонсував допуск України до розслідування. Детальніше ТУТ.
  • Справа MH17: суд в Нідерландах визнав Харченка, Дубинського та Гіркіна винними та призначили довічне ув'язнення. Детальніше ТУТ.

Продовжуємо боротьбу! Донатимо на ЗСУ! 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Підсумки дня: помилка путіна, зброя для України, деокупація Херсонщини Підсумки дня: помилка путіна, зброя для України, деокупація Херсонщини
Найголовніші події дня вже у нашому зведенні.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео) "Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.
Loading...
Load next