"Досить обіцянок, час діяти!": у Варшаві 25 березня пройде акція на підтримку України

"Досить обіцянок, час діяти!": у Варшаві 25 березня пройде акція на підтримку України

У Варшаві 25 березня пройде акція з вимогами стосовно закриття польотної зони над Україною та введення ембарго на російські нафту й газ у Європейський союз

Про це організатори події Fundacja im. Kazimierza Pułaskiego, Центр Протидії Корупції і Euromaidan-Warszawa повідомили у Facebook, передає "Еспресо".

Зазначається, що у цей день Польщу має відвідати із офіційним візитом президент США Джо Байден.
Організатори акції вимагають від уряду Штатів та країн-членів НАТО негайної підтримки України у війні з Росією.
 

Голос українського народу має бути почутий! - пишуть організатори.

Крім того, впродовж акції відбудеться спеціальний перформанс, у якому візьмуть участь українці та громадяни інших європейських країн.
 

Кількість жертв російських злочинів серед цивільного населення України росте з кожною годиною. Ця акція проводиться, аби нагадати політикам, що виграти війну Україні допоможуть не їхні обіцянки, а реальні поставки зброї. Така зброя має бути поставлена зараз, - стверджують організатори акції.
 

Серед їх вимог на першому місці стоїть питання закриття неба над Україною від російських атак та надання країнами НАТО та ЄС Україні зброї, необхідної для захисту українського неба від російських бомб та ракет, включаючи зенітно-ракетні системи середньої та великої дальності. 
Також акція закликатиме збільшити кількість санкцій проти путінського режиму в росії та олігархів, які зберігають путіна при владі. Зокрема мова йде і про повне ембарго на російські нафту та газ у ЄС.
 

НАТО, ЄС та інші країни, які підтримують вільну Україну, досить обіцянок, час діяти! Україна зараз є щитом Європи і вона потребує вашої рішучої підтримки, - заявляють організатори благодійної акції. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці зможуть обміняти готівкову гривню у польських банках.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Тарнув для України”: у польському місті відбувся концерт на підтримку нашій державі “Тарнув для України”: у польському місті відбувся концерт на підтримку нашій державі
Про це повідомило Генконсульство України у Кракові.
Путін може завдати ядерного удару по Польщі, – екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк Путін може завдати ядерного удару по Польщі, – екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк
Росія продовжує погрожувати світові ядерною зброєю та все ж може завдати нею удару. Проте, найімовірніше, не по Україні, а по Польщі.
Loading...
Load next