“Тарнув для України”: у польському місті відбувся концерт на підтримку нашій державі

“Тарнув для України”: у польському місті відбувся концерт на підтримку нашій державі
Про це повідомило Генконсульство України у Кракові.

У польському місті Тарнув (Малопольське воєводство, південь РП) в суботу відбувся коцерт на підтримку територіальної цілісності та суверенітету України перед загрозою розширення російської агресії.

Захід під назвою “Тарнув для України” було проведено у концертному залі Об’єднання музичних шкіл ім. І.Падеревського за ініціативо мера міста Романа Цєпєлі, повідомляє Генконсульство України у Кракові.

Зазначається, що перед початком концерту, окрім очільника міста Цєпєлі, з промовами виступили також генконсул України у Кракові Вячеслав Войнаровський і почесний консул України в Тарнуві Бартломей Бабуська. Вони подякували громадськості міста за солідарність з українським народом.

Присутні на культурному заході мали змогу прослухати твори В.Барвінського, Ф.Шопена, Ф.Шуберта у виконанні музичного колективу «Львівське фортепіанне тріо» (О.Шутко - віолончель, Н.Ревакович – фортепіано, К.Потєряєвої – скрипка), а також виступи талановитих учнів згаданого об’єднання музичних шкіл: Б.Комісажа, А.Кубала, В.Колоджєйчика.

Нагадаємо, раніше у Києві відбулася акція іноземців, на підтримку України.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next