Публікуєш позиції ЗСУ – за ґрати: Зеленський підписав закон

Публікуєш позиції ЗСУ – за ґрати: Зеленський підписав закон
Тепер за це каратимуть позбавленням волі на строк до 8 років.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт щодо забезпечення протидії несанкціонованому розповсюдженню інформації про направлення, переміщення міжнародної військової допомоги в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших військових формувань України. За це тепер можуть посадити на строк від п’яти до восьми років.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на відповідний законопроєкт.

Законопроєкт покликаний запобігти вчиненню відповідних злочинів та передбачити інші покарання для осіб, які навмисне та незаконне розповсюджують інформацію про направлення, переміщення міжнародної військової допомоги в Україну, а також інформацію про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших. 

Розповсюдження інформації про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших військових формувань України, якщо така інформація не розміщувалась у відкритому доступі Генеральним штабом Збройних сил України, або без отримання письмового дозволу Генерального штабу Збройних сил України на її розповсюдження, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років, – йдеться в законі.

Також вкотре нагадуємо, КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО знімати та виставляти в мережу:

  • ракети, які летять або кудись потрапили;
  •   назви вулиць, зупинки транспорту, магазини, заводи;
  •   переміщення українських військових, військові об'єкти;
  •   роботу ППО;
  •   місця обстрілу або попадання снаряда;
  •  адреси, візуальну прив'язку або координати боїв;
  •  номери автомобілів, бронетехніки;
  •   потерпілих або загиблих (крім офіційних даних).

Ворог користується інформацією з інтернету, не станьте коригувальниками вогню!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next