Гуманітарний вантаж для українських лікарень (відео)

Гуманітарний вантаж для українських лікарень (відео)
Американські клініки та лікарні пожертвували медичні засоби та обладнання вартістю в 3,5 млн доларів.

Гуманітарний медичний  вантаж, загальною вартістю  3,5 мільйона доларів, організували та передали в Україну компанія  Nova Україна у партнерстві з Українською студентською асоціацією Стенфордського університету та Українською асоціацією штату Вашингтон. 

Різні госпіталі нам віддавали свої матеріали, які наприклад вони мали в запасі. І тому  нам це було дуже приємно прийняти, і туди входили так само й медичні устаткування і всілякі медичні матеріали такі як: аптечки першої необхідності натовського зразка, і кровоспинні і різні турнікети для наших госпіталів та захисників на передовій, - каже Джош Пікерінг, представник української асоціації студентів Стенфорда та організації організації Nova Ukraine.

Американські клініки та лікарні пожертвували медичні засоби для українських лікарень.

Студенти Стенфордського університету сортували  та допомагали упаковувати стерильні хірургічні засоби, медичне обладнання, шприци, набори для внутрішньовенного введення, рятувальні аптечки, педіатрію.  Повний перелік затвердив МОЗ України, одержувач вантажу надалі розповсюджуватиме його лікарнями по всій Україні.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї
Кремль продовжує поширювати фейки про "українські біолабораторії", яких насправді не існує. Тож не виключають застосування хімічної зброї зі сторони Росії.
Італійська допомога Україні (відео) Італійська допомога Україні (відео)
Небайдужі італійці приносять чимало ліків, харчі тривалого зберігання, підгузки для малечі та засоби гігієни.
Loading...
Load next