Над Чорнобильською АЕС підняли український прапор (фото)

Над Чорнобильською АЕС підняли український прапор (фото)

У суботу, 2 квітня, на проммайданчику Чорнобильської АЕС підняли український прапор. Його встановили під гімн України об 11:00 ранку.

Про це повідомляє Державне спеціалізоване підприємство "Чорнобильська АЕС" на своїй сторінці у Facebook.

Пресслужба ЧАЕС зазначила, що під час церемонії урочистого підняття прапору України був присутній оперативний персонал станції. Працівники Чорнобильської АЕС у важких умовах окупації до цього дня забезпечували ядерну та радіаційну безпеку об‘єктів ДСП і продовжують це робити й надалі.

Раніше повідомлялося, що 31 березня, російські війська залишили Чорнобильську атомну електростанцію та її місто-супутник Славутич. Перед тим, як піти, окупанти повністю розграбували ЧАЕС та готель біля неї.

Також перебуваючи в Чорнобильській зоні, російські окупанти викопали окопи в "Рудому лісі", який прийняв на себе найбільшу радіацію після аварії у 1986 році.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати
Вчора в МАГАТЕ заявили, що співробітники ЧАЕС не мають умов для відпочинку, що позначається на їх роботі.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Більше половини громадян України не знають дати аварії на ЧАЕС, - опитування Більше половини громадян України не знають дати аварії на ЧАЕС, - опитування
Майже половина українського населення (48%) не знає точної дати аварії на Чорнобильській атомній станції, зокрема більше третини (31%) не змогли пригадати навіть рік коли трапилась аварія.
Loading...
Load next