«Тимурчик, бл*ть, скажи нам, будь ласка, російською мовою, де зараз знаходишся, скажи чесно?»: перехоплення переговорів (відео)

«Тимурчик, бл*ть, скажи нам, будь ласка, російською мовою, де зараз знаходишся, скажи чесно?»: перехоплення переговорів (відео)

Один із пілотів групи гелікоптерів ВКС рф втік і полетів у бік України. Перехоплення переговорів ВКС РФ від 4 квітня 2022 року свідчить, що ввечері, в районі 20:00 з військового аеродрому «Зябрівка» (гомельська область, білорусь) пішли на зліт 6 гелікоптерів ВКС рф, які взяли курс на військовий аеродром «Шаталово» (смоленська область, рф). Повідомлє Telegram-канал Беларускі Гаюн.

А далі з'ясувалося, що один з гелікоптерів ВКС рф з реєстраційним номером RF-04812 відхилився від курсу до рф і пішов на південь/південний схід, у бік перетину кордонів рб-рф-Україна.

Вертольоти, що залишилися, почали повертатися, і протягом години один гелікоптер мотався по гомельській області, білорусі намагаючись знайти і наздогнати борт, але, в результаті, так і не знайшов.

812-й, ти де зараз перебуваєш, скажи чесно? Тимурчик, бл*ть, скажи нам, будь ласка, російською мовою. Ви залишилися там чи ні?, - говорив пілот одного з гелікоптерів у групі.

Більше того, в записі переговорів можна почути, що пілот одного з гелікоптерів і диспетчер як мінімум 25 разів намагалися зв'язатися з екіпажем, що втік.

Куди саме подівся борт — нам не відомо, проте нагадаємо, що «Укроборонпром» готовий виплатити $500 000 за захоплений чи викрадений вертоліт у робочому стані. Можливо, пілот гелікоптера просто вирішив зробити правильний вибір, - написали у Telegram-каналі Беларускі Гаюн.

Нагадаємо, що у Херсонській області звільнили три населені пункти - зведення Генерального штабу ЗСУ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Військові навчання в Білорусі (відео) Військові навчання в Білорусі (відео)
Як повідомило тамтешнє Міністерство оборони, планові спільні штабні тренування Збройних сил Білорус будуть тривати до 31 березня.
Loading...
Load next