Російські солдати відмовляються йти у наступ і саботують накази керівництва (відео)

Російські солдати відмовляються йти у наступ і саботують накази керівництва (відео)
Один із військових, чию розмову з матір'ю перехопила СБУ, розповів, що на них морально тиснуть, проте військові не мають ані сил, ані ресурсів для нового наступу.

Деякі з російських підрозділів – уже перебувають на межі бунту. Про це свідчать численні перехоплення СБУ.

Наприклад, у цій розмові вояка із Краснодарського краю каже своїй мамі, що йому набридло не могти дати відсіч українцям.

Мы только сидим, смотрим, как по нам лупят, а мы в ответ ниче не можем сделать. Нет больше ни физических, ни моральных сил.

Скаржиться, що про його підрозділ складають легенди як про «смертный полк». Мовляв, вже перевершив усіх за обсягом втрат. Тож більше не хоче бути «фаршем». Зрештою, як і більшість його колег, 90% з яких також відмовилися йти у новий наступ: «…нас со 150 человек - 130 таких, как я».

Говорить, що після того, як полковнику не вдалося переконати їх піти в атаку, до них привезли священника. Але на пропозицію «відказників» очолити колону, що їде на передову, відмовилися і полковник, і церковник. Послалися на те, що у них «другие задачи». Тож солдати у відповідь «…мы спокойно, плюнув им под ноги, пошли».

Командування на такий саботаж ніяк не реагує:

У каждого автомат, боеприпасы. Никто не знает, что у человека в голове. Сейчас он на нашего быканет, того перемкнет, в ногу шмальнет…

Тож поки ворог втрачає мотивацію, ми продовжуємо захищати Батьківщину!

Разом переможемо!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next