Мародерять вже серед своїх: ницість російських солдат немає меж (відео)

Мародерять вже серед своїх: ницість російських солдат немає меж (відео)
Оскільки українські захисники не дають їм просунутися у нові населені пункти, вони вирішили красти самі в себе.

Мародерство російських загарбників вийшло на новий рівень. Окупанти розкрадають власну бойову техніку, а також зброю і боєприпаси у своїх убитих і поранених.

Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

Тут есть спи*енный автоматик. Спи*дили у кого-то из своих. У нас оружие числится на каждом человеке. Есть оружие, которое принадлежало духсотым и трехсотым. Оно остается у нас, его не забирают, – розповідає російський окупант своєму батьку.

Каже, що для певності таку зброю закопують, щоб згодом за нею повернутися. Тож батько просить «прикопати» йому парочку автоматів і пістолетів.

Окупант розповідає, що найбільшою «популярністю» серед мародерів користуються прилади нічного бачення та тепловізори. Мовляв, вони дорогі та їх найпростіше вивезти, просто прикріпивши на кришці БТРа.

Загарбник скаржиться, що під час ремонту їхнього БТР зник украдений ним пристрій нічного бачення: «БТР погнали на ремонт – в итоге, ночник ушел куда-то». А командири його переконують, ніби «…он по дороге прое*лся».

Та батько не вірить таким заявам сина:

Пи*дят твои командиры, бл*дь. Ясно-понятно: он полмиллиона стоит, чё б он не прое*ался. Конечно он прое*ался. Два таких ночничка, бл*дь, – и уже миллион, — заперечує батько.

Нагадаємо, все більше російських військових бунтують і відмовляються йти на війну в Україну.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські загарбники вихваляються, що навчилися «грамотно мародерити» в Україні (відео) Російські загарбники вихваляються, що навчилися «грамотно мародерити» в Україні (відео)
Зокрема, на перехопленій розмові СБУ, окупант зізнається, що вкрав дороговартісний комп'ютер, золото та інші речі в українському селі.
"Набирай, що можеш і вези додому", — мародерство для окупантів стало нормою (відео) "Набирай, що можеш і вези додому", — мародерство для окупантів стало нормою (відео)
Із перехопленої розмови зрозуміло, що дружина окупанта цілком його в такій "діяльності підтримує" і навіть робить власні замовлення.
"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео) "Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)
Розмови окупантів з дружинами вражають своєю цинічністю.
Loading...
Load next