Допоможи фронту: ваші гроші - внесок у нашу перемогу (відео)

Допоможи фронту: ваші гроші - внесок у нашу перемогу (відео)
Від бронежилетів і шоломів – до дороговартісних автомобілів: ГО «Допоможи фронту» силами волонтерів намагається без упину забезпечувати усім необхідним українських бійців.

Від бронежилетів і шоломів – до дороговартісних автомобілів: громадська організація «Допоможи фронту» силами волонтерів намагається без упину забезпечувати усім необхідним українських бійців, які зараз борються за нашу незалежність. Сама організація діє з 2014-го року.

Ми продовжували допомагати, але ми практично не збирали пожертви як волонтерська організація. Ми на самофінансуванні були. Тобто у нас працював магазин «Резервіст» і ми 25% направляли на допомогу фронту через організацію громадську, - каже Галина Мороз, заступниця голови ГО «Допоможи фронту».

А от з початком повномасштабної війни тут за 2 дні роздали залишки товару й закрили магазин, організувавши волонтерський центр. Приймають запити безпосередньо від командирів підрозділів. А привозять спорядження здебільшого з-за кордону. Також тут приймають та передають вироби медичного призначення як для прифронтових шпиталів, так і для бійців на передовій.

Це хороші аптечки. Єдине що – прислали їх без кровоспинного і бандажів. Ми кожну відкриваємо, додаємо ще кровоспинний бандаж, а так хороша аптечка і така як хлопці наші люблять – на ногу.

Гостра потреба для фронту – автомомбілі.

Тому, що доріг там як таких немає. Машини вбиваються.

Тим більше, що вони приганяються з Європи не те шо в хорошому стані, машини беруться дешеві і вони просто довбиваються за кілька днів. І навіть хороші машини – ми спочатку кілька машин таких відправили хороших і вони були просто розстріляні, розбомблені. Тобто вони всеодно були одноразовими, навіть якщо і хорошими, - Галина Мороз.

Зазначимо, перемога України – це спільний внесок кожного з нас. Реквізити, за якими можна надіслати кошти, вказані на фейсбук-сторінці «Допоможи фронту». 

Ми любимо говорити в нашій громадській організації, що малих пожертв не буває. Кожна пожертва – вона є велика, вона є вагома, вона є цінна.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next