На російському посольстві у США активісти спроектували зображення українського прапора, диппредставництво рф намагалося перекрити його

На російському посольстві у США активісти спроектували зображення українського прапора, диппредставництво рф намагалося перекрити його

Під час акції протесту біля посольства росії у Вашингтоні світлотехніки спроектували зображення українського прапора на стіні будівлі. Персонал посольства намагався використати світло білого прожектора, щоб закрити його. Про це інформує організатор протесту Бенджаміна Віттеса, який опублікував відповідне відео.

Активісти вирішили створити світлове шоу на будівлі дипломатичної місії рф у Вашингтоні. Для цього вони встановили 15 проекторів і чотири генератори у двох різних місцях і з їхньою допомогою спроектували український прапор на посольство.

Персонал посольства вирішив завадити світловій виставі, увімкнувши білий прожектор, для того щоб перекрити зображення українського прапора. 

Ми не збиралися штурмувати ворота посольства, ми знайшли інший спосіб, як потрапити на їхні стіни, - сказав Віттс.

Співробітники російського диппредставництва кілька годин поспіль намагалися засвітити прожектори активістів, але в підсумку змирилися з наявністю українського прапора на своїх стінах.

Нагадаємо, що українські видавництва передали до Німеччини 5 тисяч українських дитячих книжок.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла
Під час розслідування допитано понад 900 потерпілих і свідків, вилучено, оглянуто та досліджено понад 1600 бойових документів. Обсяг матеріалів кримінального провадження – понад 300 томів, з яких понад 70 із грифом обмеженого доступ.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next