Укрпошта продала половину тиражу марок про російський корабель

Укрпошта продала половину тиражу марок про російський корабель
Поштову марку "русский военный корабль, иди нах*й!" ввели в обіг 12 квітня.

Укрпошта продала половину тиражу марок "русский военный корабль иди на*уй", повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у Facebook.

Ще ніколи кожен член команди Укрпошти (ну і звісно я) не отримували стільки замовлень придбати марку зі всього світу. Я пишаюсь, що вона стала символом країни, символом супротиву ворогу, а до символів треба ставитись обережно. Станом на сьогодні продано практично 50% від тиражу в 1 мільйон марок, - зазначив голова Укрпошти.

З його слів, "ні – ми не будемо додруковувати тираж. Він залишиться 1 мільйон марок. Тож кожна марка буде історичною".

Щоб вистачило максимальній кількості людей і щоб зменшити спекуляції я прийняв наступні рішення:

a. Відсьогодні, продаж марок у відділеннях здійснюється не більше ніж 5 листів (в 1 листі 6 марок) в одні руки будь якого номіналу.

b. Ми скасовуємо всі замовлення в інтернет магазині, де найбільше було на 38000 марок. Всі, хто замовив, отримають повідомлення і зможуть заказати знову, але не більше ніж 3 листа на 1 замовлення. Багато замовлень з однієї адреси будуть блокуватись. Для цього ми запустимо новий, зручний інтернет магазин цього тижня. Тож не спішить купувати десь по 3000+, - зазначив голова Укрпошти.

За його словами, "сьогодні марка буде продаватись у всіх обласних центрах України (крім Херсону, Криму, та Луганської області – для яких ми доречи залишили резерв) поки є запас. В Києві продаж почнеться на Хрещатик, 22 у 11:30 у магазині та у великому залі, щоб швидше опрацьовувати всі замовлення".

Нагадаємо, що для в'їзду до ЄС необхідно закордонний паспорт: є перші випадки висадки пасажирів на кордоні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next