Для в'їзду до ЄС необхідно закордонний паспорт: є перші випадки висадки пасажирів на кордоні

Для в'їзду до ЄС необхідно закордонний паспорт: є перші випадки висадки пасажирів на кордоні

Для в'їзду до ЄС необхідно закордонний паспорт, зафіксовані перші випадки висадки пасажирів на кордоні. Повідомляє Укрзалізниця.

Сьогодні вже зафіксовані випадки висадки пасажирів на кордоні. Вважаємо це неприпустимим без прозорого інформування пасажирів і перевізника заздалегідь, – інформують у компанії.

Зокрема, в УЗ повідомили, що для перетину кордону з країнами ЄС необхідно мати закордонний паспорт і що Укрзалізниця очікує на оновлені правила від Державної прикордонної служби України.

Винятки є можливими на розсуд прикордонників за умови наявності інших документів, що посвідчують особу, та наявності бойових дій у регіоні, з якого прямує пасажир, повідомляє УЗ.

Наголошується, що для залізничників основна місія з 24 лютого - порятунок і доправлення десятків тисяч людей з-під лінії обстрілу до безпечних місць. І що важливо надавати кожному пасажирові гарантію того, що він дістанеться місця призначення.

Пасажирів просимо уважно ставитися до змін у правилах перетину кордону та адресувати уточнюючі питання ДПСУ, – додали в УЗ.

Оскільки Укрзалізниця не отримувала від ДПСУ попереджень про зміни у правилах перетину кордону громадянами України, наразі очікується інформація від колег з більш чіткими поясненнями щодо недопуску біженців без закордонних паспортів.

Нагадаємо, що "Позначалися літерою Z": з каналу "Союзмультфільму" зник мультик про "Нептун" і фашистський есмінець.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі
У "Дії" дали поради, що робити українцям, які під час евакуації через війну не взяли чи загубили паспорт.
Курсантів з рф відправили на війну як на "стажування", — документи  (відео) Курсантів з рф відправили на війну як на "стажування", — документи (відео)
Це були учніі Московського вищого військового командного училища.
Loading...
Load next