"Бажаємо перемоги над злом": посольство США привітало українців з Великоднем

"Бажаємо перемоги над злом": посольство США привітало українців з Великоднем

Посольство США в Україні побажало, щоб Великдень приніс українцям перемогу над злом і несправедливістю. Привітання розмістили у Twitter відомства.

Бажаємо, щоб Великдень приніс всьому українському народові віру у відродження та перемогу над злом і несправедливістю. Наші думки з відважними українськими захисниками, волонтерами та всіма українськими героями, які різними способами допомагають Україні, — ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Зеленський привітав українців з Великоднем (відео). Голова держави звернувся до народу з Софійського собору.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next