Зеленський привітав українців з Великоднем (відео)

Зеленський привітав українців з Великоднем (відео)
Голова держави звернувся до народу з Софійського собору.

Президент України Володимир Зеленський привітав християн східного обряду з Великоднем. Голова держави звернувся до народу з Софійського собору.

Як зазначив президент, Україна просить у Бога лише одного – миру та процвітання.  Він також закликав усіх громадян берегти себе, своїх близьких та Україну.

На Великдень ми просимо в Бога великої благодаті, щоб здійснилася наша велика мрія – це ще один Великий день, день, коли в Україні настане великий мир. А з ним – вічна злагода й процвітання, – сказано в повідомленні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Після святкування Великодня за участі українців у Туреччині закрили готель (відео) Після святкування Великодня за участі українців у Туреччині закрили готель (відео)
У Туреччині закрили один із готелів міста Манавгат, який влаштував для своїх гостей вечірку з нагоди святкування Великодня, що проходила без дотримання карантинних вимог. Участь у святкуванні взяли також і українці, які проживали у цьому готелі.
Скільки українців планують йти до церкви на Великдень: опитування Скільки українців планують йти до церкви на Великдень: опитування
Святкувати Великдень планують 92% українців, однак не святкуватимуть це християнське свято лише 6% жителів України.
Loading...
Load next