На Луганщині 15-річна дівчинка з простреленими ногами вивезла до лікарні поранених цивільних (відео)

На Луганщині 15-річна дівчинка з простреленими ногами вивезла до лікарні поранених цивільних (відео)

На Луганщині дівчинка з пораненими ногами під обстрілами евакуювала з Попасної до Бахмута чотирьох постраждалих цивільних. Про це у Facebook повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

15-річна дівчина їхала 30 кілометрів з пораненими ногами від Попасної до Бахмута. Дівчина довезла до лікарні трьох поранених чоловіків та жінку і цим врятувала їм життя, - наголосив він.

Дорога до Бахмута була замінована. Росіяни відкрили вогонь по автівці й прострелили дівчинці ноги. Однак вона продовжувала кермувати та врятувала людей. Зараз дівчинка у Львівській лікарні. На поранену чекає ампутація частини пальця та фізична реабілітація.

Нагадаємо, що після смерті Путіна франківський ресторан обіцяє пригостити всіх відвідувачів фірмовим бограчем.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відмова від 9 травня: як українці свідомо не "святкують", а вшановують пам'ять (відео) Відмова від 9 травня: як українці свідомо не "святкують", а вшановують пам'ять (відео)
Перемога радянського союзу означала для окупованих Німеччиною територій зміну гітлерівського тоталітарного режиму на сталінський
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next