Яка погода чекає на українців та Львівську область 19-го травня?

Яка погода чекає на українців та Львівську область 19-го травня?
Яка погода буде 19-го числа у Львові та області. Що чекатиме усіх українців цього числа? Чи можна їхати на природу відпочивати?

Погода у Львові та області 19-го травня

Мешканців міста Лева чекатиме приємна та сонячна погода, притаманна цьому весняному періоду. Вночі температура повітря сягатиме 6 градусів тепла, а вже зранку - +12. До обіду показники піднімуться до +20 та сяятиме сонце. Ввечері спостерігається невеличке похолодання до +16 градусів. Протягом дня опадів не прогнозується, вітер буде південно-західний. Його швидкість становитиме від 0,2 метрів за секунду, до 2,5 метрів за секунду.  Вологість повітря коливатиметься від 35 до 57%.

Цього дня, сміливо, можна виїхати на природу чи вечірній променад із друзями.

Погода в Україні на 19 травня

Травень, на диво, виявився приємним для більшої частини України: а ні холодів, а ні сильних опадів із грозами та зливами. Здебільшого, по всій країні очікується приємна весняна погода. Що ж чекає українців 19-го числа?

Київ. У столиці очікуються дощі. Температура повітря буде знаходитись у амплітуді від +13 до +19 градусів вище нуля, але вологість складатиме 95%. Протягом дня будуть опади у вигляді дощу та сильної зливи.

Одеса. Одесити проведуть день без опадів. Температура +20 градусів вдень та відсутність дощів – гарні умови для прогулянки чи відпочинку на узбережжі.

Дніпро. Область та місто чекає вже звична погода: місцями хмари, місцями сонце. Температура на здивує - +18 вдень, +15 ввечері, +9 вночі. День пройде без опадів. Середня швидкість вітру сягатиме 4 метри за секунду, а стовпчики барометрів будуть показувати 753мм ртутного стовпа.

Миколаїв. Як звітує pogoda.meta.ua, погода у Миколаєві буде приємною, але із хмарністю. Зранку очікується +9 градусів тепла, котрі повільно перетворяться на +20 вдень. Ввечері очікується невеликий спад до +13. Протягом дня погода очікується сонячна із імовірними хмарами. Опадів не передбачається. Вітер від 3 до 5 м/сек.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Прибуткове ЗНО Прибуткове ЗНО
Премії за найвищі бали ЗНО отримають вже цьогорічні випускники.
7 грудня - День місцевого самоврядування 7 грудня - День місцевого самоврядування
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав українців з Днем місцевого самоврядування.
З 15 листопада учні повертаються до очного навчання: перелік міст та шкіл З 15 листопада учні повертаються до очного навчання: перелік міст та шкіл
Ще з 8 листопада в Україні почали усувати від роботи невакцинованих від коронавірусу співробітників навчальних закладів. Станом на 10 листопада відсторонили від роботи майже 10 тисяч працівників.
Loading...
Load next