Окупанти масово відмовляються від участі у війні, ФСБ залучає інформаторів, аби викрити ініціаторів непокори, - українська розвідка

Окупанти масово відмовляються від участі у війні, ФСБ залучає інформаторів, аби викрити ініціаторів непокори, - українська розвідка

російські військові продовжують саботувати накази командування та відмовляються від участі у бойових діях. ФСБ намагається викрити ініціаторів заколотів. Інформує Головне управління розвідки МО України.

У підрозділах армії рф наростає невдоволення участю у війні.

За даними української розвідки, росіяни все частіше відмовляються від участі у бойових діях та масово саботують накази командування.

Стало також відомо, що кілька підрозділів 70 гвардійського мотострілецького полку ЗС рф відкрито відмовилися брати участь у війні. Військові висунули до керівництва вимогу повернути їх у місця постійної дислокації. Факти непокори командування російської армії намагається приховати. Зокрема військовослужбовців, які найбільш активно вимагають повернення в росію, навмисне відправляють в найбільш небезпечні ділянки фронту. 

ГУР також інформує, що для викриття та ліквідації ініціаторів відмови від участі у війні відділ ФСБ вирішив наповнити підрозділи 70 полку своїми позаштатними агентами та інформаторами.

Нагадаємо, що яка погода чекає на українців та Львівську область 19-го травня? Яка погода буде 19-го числа у Львові та області. Що чекатиме усіх українців цього числа? Чи можна їхати на природу відпочивати?

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next