У деокупованих населених пунктах Київщини відновлено енергопостачання – Тимошенко

У деокупованих населених пунктах Київщини відновлено енергопостачання – Тимошенко
Ремонтні роботи тривали 45 днів замість запланованих 60 днів.

У населених пунктах Київської області, які постраждали від російської окупації, завершується відновлення енергопостачання. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

Під час зустрічі з працівниками енергетичної галузі він подякував їм за щоденну важливу роботу й зауважив, що відновлення енергопостачання в деокупованих містах і громадах – серед пріоритетних завдань від Президента України Володимира Зеленського.

Живлення відновили для більш як 260 тис. споживачів. Окупанти пошкодили 10 тис. кілометрів електроліній, – зазначив заступник керівника Офісу Глави держави.

За його словами, ремонтні роботи тривали 45 днів замість запланованих 60 днів.

У нас є приказка, що існує цілий батальйон електриків, бо ви кожного дня робите круту справу. Щойно наші Збройні Сили вибили ворога з Київської області, відразу ви разом з працівниками ДСНС та будівельниками почали відновлення електропостачання. Це відновлення сьогодні для Київської області фактично завершено, – сказав Кирило Тимошенко.

Як зауважив заступник керівника Офісу Президента, до робіт було залучено понад тисячу працівників із різних регіонів України. Вартість відновлення становить 300 млн грн.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Закатована Київщина — не маршрут для політичного туризму, а місце злочину, — Венедіктова Закатована Київщина — не маршрут для політичного туризму, а місце злочину, — Венедіктова
Для проведення першочергових слідчих дій на території тільки Бучанського району зараз залучено понад 50 співробітників Нацполіції та прокурорів.
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Російська делегація після переговорів заявила про скорочення військової активності на Київському та Чернігівському напрямках Російська делегація після переговорів заявила про скорочення військової активності на Київському та Чернігівському напрямках
Також росіяни не виключають можливості зустрічі президентів обох країн
Loading...
Load next