У Кропивницькому депутат від ОПЗЖ «під кайфом» вчинив бійку з правоохоронцями (відео)

У Кропивницькому депутат від ОПЗЖ «під кайфом» вчинив бійку з правоохоронцями (відео)
Його перевіряли на предмет можливої співпраці з окупантами.

Під час оперативних заходів у Кіровоградської області працівники ДБР намагались перевірити депутата Кропивницької міської ради від забороненої в Україні політичної партії «Опозиційної платформи — За життя».

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на ДБР.

Під час обшуків депутат почав чинити жорсткий фізичний опір правоохоронцям. Далі, щоб уникнути затримання, попросив доправити його до лікарні через погане самопочуття. Попри це працівники ДБР виявили у депутата незареєстровану зброю з боєприпасами та наркотичні речовини, а також зафіксували ознаки наркотичного сп’яніння.

В умовах російської агресії Державне бюро розслідувань у взаємодії з іншими правоохоронцями продовжує системні заходи з виявлення, попередження та припинення злочинної діяльності, що загрожує державній безпеці України.

Нагадаємо, брат Кадирова був польовим командиром в Маріуполі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн
Євген Шевченко, підозрюваний у справі створення "приватної військової компанії" разом із депутатом Семеном Семенченком, вийшов із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.
Loading...
Load next