10 000$ за "квиток" до Європи: на Волині поліція затримала організатора незаконного переміщення чоловіків за кордон (відео)

10 000$ за "квиток" до Європи: на Волині поліція затримала організатора незаконного переміщення чоловіків за кордон (відео)
Викрили злочинну схему оперативники управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчими обласної поліції.

24 травня у Луцьку поліцейські затримали організатора «трансферу» під час отримання 20 000 доларів США. Наразі вирішують питання про повідомлення йому підозри.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Нацполіцію Волинської області.

За даними правоохоронців, керівник місцевого осередку однієї з проросійських політичних партій, який також займається міжнародними перевезеннями пасажирів, організував схему з переміщення чоловіків призовного віку, які намагалися уникнути мобілізації на військову службу. Чоловік оформлював їх водіями, що надалі дозволяло особам безперешкодно виїжджати за кордон.

Вартість такої послуги становила 10 000 доларів.

За незаконне переправлення осіб через державний кордон України чинним законодавством передбачена відповідальність  — позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна, — зазначили у поліції.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Волинська обласна прокуратура.

НагадаємоДБР повідомили про підозру у держзраді працівниці виправної колонії Донеччини.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років
Також масово мобілізовують студентів.
Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео) Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео)
Крім того, поліція посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київщини.
Loading...
Load next