У трьох звільнених районах Харківщини поліція вже відновила свою роботу

У трьох звільнених районах Харківщини поліція вже відновила свою роботу

Поліцейські вже працюють на звільнених територіях Харківської області.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Відновили свою роботу підрозділи поліції в Ізюмському, Чугуївському та Куп’янському районах, - йдеться в повідомленні. - У повному обсязі поліція здійснює свої повноваження з охорони публічного порядку, фіксації та документування злочинів й правопорушень, протидії злочинності, захищає права та свободи місцевого населення від протиправних посягань.

В поліцію можна повідомити про наступне:

  • про факти смерті або поранення людей,
  • обстріли або розкрадання майна,
  • позбавлення волі або вчинення насильницьких дій чи катувань,
  • пограбування, незаконне заволодіння транспортними засобами,
  • інформацію про осіб, поведінка яких викликає підозру та які діють в інтересах противника, колаборантів, вербувальників, корегувальників, спостерігачів та ін..

Із зазначених питань мешканці можуть звернутися до наступних підрозділів поліції ГУНП в Харківській області, контакти яких є за посиланням.

Також ви можете цілодобово звернутися з будь-яким повідомлення на "гарячу" лінію "102" та до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області (050) 302-20-44, - додають поліцейські.

Нагадаємо, раніше Харківська область отримала "швидкі", на які збирала гроші Олена Зеленська.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові
Голова Слідчого комітету Російської Федерації доручив слідчим фіксувати факти "залякування українськими націоналістами мирних жителів Харкова".
Loading...
Load next