В Південній бухті Севастополя на підводні човни рф завантажують ракети "Калібр" - ЗМІ

В Південній бухті Севастополя на підводні човни рф завантажують ракети "Калібр" - ЗМІ

У Південній бухті Севастополя на підводні човни чорноморського флоту рф завантажують ракети. Про це повідомляє кореспондент Крим.Реалії.

Біля причалів у Південній бухті Севастополя пришвартовано два підводні човни проекту "Варшав'янка". До одного з причалів два портові буксири притягли самохідний плавучий кран СПК-46150. На східному березі бухти поруч із причалами стоять два довгомірні "Камази", в кузові яких видно транспортно-пускові контейнери з ракетами, - йдеться в повідомленні.

Загалом у складі чорноморського флоту росії шість підводних човнів проєкту "Варшав'янка": Б-261 "Новоросійськ", Б-237 "Ростов-на-Дону", Б-262 "Старий Оскол", Б-265 "Краснодар", Б-268 "Великий Новгород" та Б-271 "Колпіно".

Підводні човни типу "Варшав'янка" несуть крилаті ракети типу "Калібр", що застосовуються, у різних модифікаціях, за морськими та наземними цілями. Кожен підводний човен озброєний чотирма такими ракетами.

19 жовтня 2017 року, виступаючи у рамках дискусії у клубі "Валдай", путін назвав дальність польоту КР "Калібр" морського базування – 1 400 км.

Нагадаємо, що ворог знову перекидає війська та техніку на північний кордон України - The Washington Post.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next