Елітні підрозділи росії зазнали значних втрат – британська розвідка

Елітні підрозділи росії зазнали значних втрат – британська розвідка
Усе через тактичні невдачі повітряно-десатних військ росії.

Нездатність росії передбачити опір України та подальше самовдоволення російських командирів призвели до значних втрат у багатьох елітних підрозділах росії.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії, передає ПравдаТУТ News.

У зведенні зазначили, що російські елітні повітряно-десантні війська (ПДВ, ВДВ — рос.) були активно залучені до кількох помітних тактичних невдач з початку російського вторгнення, серед яких невдача захоплення аеродрому Гостомель під Києвом та нещодавні "невдалі та дорогі переправи через річку Сіверський Донець". 

Російська доктрина передбачає залучення ВДВ до одних з найскладніших операцій. Десантні війська чисельністю 45 тисяч осіб складаються здебільшого з професійних контрактників. Члени цього роду військ вважаються елітою та отримують додаткову оплату - пояснюють аналітики Міноборони.

У розвідці вважають, що неправильне використання ВДВ в Україні показує, як значні інвестиції володимира путіна в збройні сили за останні 15 років призвели до дисбалансу в армії.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна дала такий опір окупантам, що найманці з Кавказу відмовляються йти на війну (фото) Україна дала такий опір окупантам, що найманці з Кавказу відмовляються йти на війну (фото)
Навіть високі зарплати і соціальні гарантії більше не є достатнім аргументом, аби йти воювати.
Loading...
Load next