Вишиванку Зеленського продали за 100 000$ на благодійному аукціоні у Вашингтоні

Вишиванку Зеленського продали за 100 000$ на благодійному аукціоні у Вашингтоні

Вишиванку, яку президент України Володимир Зеленський одягав у День вишиванки 19 травня, продали на благодійному аукціоні у Вашингтоні за $100 тис.

Про це повідомив “Голос Америки“, передає ПравдаТУТ News.

Покупцем лота стала юридична компанія Asters USA. Аукціон відбувся в рамках презентації програми United24 в Українському домі.

Окрім вишиванки Зеленського, на аукціоні також продали футболки з автографами українських футболістів Артема Довбика та Андрія Ярмоленка, в яких вони виграли стиковий матч відбіркового турніру на чемпіонат світу 2022 року проти збірної Шотландії, і керамічну фігурку півня, яка вціліла під час обстрілів російськими окупантами однієї з квартир багатоповерхового будинку в Бородянці Київської області й стала символом українського опору.

Фото: Voice of America

Крім того, учасники аукціону придбали:

  • прапор України, який підписав Зеленський,
  • вціліле вино зі зруйнованих українських погребів,
  •  поштові марки “Рускій воєнний корабль, іди нах…й”.
     

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандальну сукню Христини Тишкун продали на аукціоні за 1000 доларів (відео) Скандальну сукню Христини Тишкун продали на аукціоні за 1000 доларів (відео)
Ці гроші пообіцяли перерахувати Херсонській клінічній лікарні.
Приватизація тюрем: що буде на місці колонії №48 у Львові (відео) Приватизація тюрем: що буде на місці колонії №48 у Львові (відео)
Зробити місто безпечнішим та покращити умови для в’язнів. Програма великої приватизації тюрем торкнеться і Львівської виправної колонії номер 48. Приміщення, площею у понад 11 гектарів, де колись перебували в’язні, хоч і пустує ще з 2018 року, та все ж тягне за собою чималі витрати з державного бюджету.
Loading...
Load next