Вступна кампанія до ЗВО системи МВС триває за спрощеною процедурою (відео)

Вступна кампанія до ЗВО системи МВС триває за спрощеною процедурою (відео)

Цьогоріч вступна кампанія до закладів вищої освіти системи МВС триває за спрощеною процедурою. Це пов’язано з тим, що професії поліцейських, рятувальників та нацгвардійців є як ніколи затребуваними.

Про ці та інші новації заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко розповіла в інтерв’ю.

Відтак для того, щоб вступити до будь-якого вишу МВС необхідно заповнити електронну анкету. При цьому документи подати можна онлайн. 

Нагадаємо, на Миколаївщині збили ворожий безпілотник «Орлан-10».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Туристи з України, які застрягли в Непалі звинувачують МЗС у бездіяльності Туристи з України, які застрягли в Непалі звинувачують МЗС у бездіяльності
Через введений у Непалі карантин понад сотня українських туристів не може повернутись додому. У цьому українці звинувачують Міністерство закордонних справ у бездіяльності, однак відомство заперечує такі звинувачення.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС
Служба безпеки України викрила і затримала колишнього співробітника так званої «спецслужби» терористів «МДБ ЛНР», який мав можливість передавати закриту інформацію представникам терористів.
Loading...
Load next