МОН спростувало фейк про складання списків випускників призовного віку

МОН спростувало фейк про складання списків випускників призовного віку
Для підробки листа був використаний бланк Міністерства, номер оригінального листа та QR-код, присвоєний системою електронного документообігу.

У МОН розповіли, що у соціальних мережах (особливо у проросійських групах) поширювали фейковий лист, нібито підписаний заступницею Міністра освіти і науки Вірою Роговою, щодо доручення керівникам закладів освіти скласти списки випускників призовного віку з характеристиками оцінки військово-патріотичного виховання. Це була фейкова розсилка

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу МОН.

Зазначено, що для підробки листа був використаний бланк Міністерства, номер оригінального листа та QR-код, присвоєний системою електронного документообігу.

Повідомляємо, цей лист – ФЕЙК. Розповсюдження підробленого документа є підтвердженням інформаційної війни, що спрямована на створення занепокоєння в суспільстві та дискредитацію МОН.

У міністерстві закликали не довіряти безглуздим повідомленням ворога та фальшивим «документам», адже усі офіційні документи відомства розміщуються на сайті Міністерства освіти і науки України.

Віра Коновал - pravdatutmews.com

Читайте також
Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року
МОН надіслало керівникам управлінь освіти та директорам шкіл листі-роз’яснення щодо початку нового навчального року. Зокрема, у ньому йдеться про особливості навчання під час карантину.
Loading...
Load next