Полонений з "лнр" пішов воювати проти України, аби не сидіти у тюрмі за крадіжку (відео)

Полонений з "лнр" пішов воювати проти України, аби не сидіти у тюрмі за крадіжку (відео)
Свого часу він був тричі засудженим до ув’язнення. Четвертого разу йому дали вибір — знову сісти або підписати контракт на службу у бойовиків.

Полонений з «лнр» пішов воювати проти України, аби не вкотре не потрапити до в'язниці за крадіжку. Свого часу він був тричі засудженим до ув’язнення: двічі – за пограбування і один раз – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє Служба безпеки України, передає ПравдаТУТ News.

Коли ж у 2021 році він знову вчинив правопорушення, то отримав пропозицію: сісти в тюрму вчетверте чи підписати контракт на службу у бойовиків. Так у липні 2021 року злочинець став до лав «народної міліції ЛНР».

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну його відправили на фронт. Щоправда, «вояк» більшість часу провів під вартою у комендатурі, оскільки його спіймали на пияцтві, - зазначили в СБУ.

Проте наприкінці травня російські окупанти вирішили мобілізували всі "резерви", щоб захопити Сєвєродонецьк. Тож і цього бойовика звільнили з-під варти, і вже 28 травня він опинився серед «завойовників».

Та вже за 3 дні боїв здався у полон ЗСУ.

Это не наша война, продолжать ее нет смысла, - каже полонений.

Наразі він дає свідчення СБУ.

НагадаємоСБУ повідомила про підозру одному з керівників "Russia Today".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео) Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео)
22 січня 2015 року "кіборги" відійшли з руїн нового терміналу Донецького аеропорту. Його оборона тривала з 26 травня 2014-го - понад 240 днів.
Loading...
Load next